Share this...
Reviews from former students of our French language school in France

Reviews from former students of our French language school in France

Read what our former student say about their experience during French language stays at our French immersion school in Montpellier, South of France!

Eftersom jeg ønsker at studere på et fransk universitet deltog jeg i et forberedelseskursus til optagelse på universitetet hos ILA der varede i 4 måneder. Mine franskkundskaber var meget begrænset i begyndelsen men i dag taler jeg rigtig godt fransk. Jeg bestod DELF B2 eksamen under mit ophold der kvalificerer mig til at komme ind på et fransk universitet. Jeg ser frem til at starte mit studie i år og jeg er taknemmelig til ILA over alt hvad de har gjort for at forberede mig. Jeg nød også kollegiet på ILA, som er et fantastisk sted at slappe af, møde andre ILA studerende, have det sjovt og nyde at lave mad. Jeg kan varmt anbefale ILA som forberedelseskursus til optagelse på universitetet. Efter at have rejst rundt i Frankrig kan jeg fortælle at Montpellier er den bedste by at studere fransk i fordi folk er venlige og solen næsten altid skinner. Som universitetsby er Montpellier samtidig billigere end de fleste andre franske byer.

  • Frederic (Denmark) - September 08, 2017
    Stay : 16 weeks - Course start : March 2017 Course : French University Preparation Course Accommodation : Student residence