Share this...
Reviews from former students of our French language school in France

Reviews from former students of our French language school in France

Read what our former student say about their experience during French language stays at our French immersion school in Montpellier, South of France!

Vermits ik aan een Franse universiteit wilde studeren heb ik de voorbereidende cursussen van 4 maand gevolgd bij ILA. Toen ik aankwam was mijn Frans helemaal niet zo goed maar ondertussen spreek ik het vlot. Tijdens mijn verblijf ben ik geslaagd voor het DELF B2 examen waardoor ik me nu kan inschrijven aan een Franse universiteit. Ik kijk ernaar uit om dit jaar te starten aan de universiteit en ik ben ILA heel dankbaar voor het voorbereidend werk. Ik heb me ook erg geamuseerd in de studentenflat van ILA, een heerlijke plek om te ontspannen, andere ILA studenten te ontmoeten, plezier te maken en gezellig te kokerellen! Ik beveel ILA zeker aan als voorbereiding op een universiteit. Ik heb heel wat gereisd in Frankrijk en ik kan zeggen dat Montpellier de beste stad is om Frans te leren, de mensen zijn er heel vriendelijk en de zon schijnt er bijna altijd. Montpellier is ook een goedkopere universiteitsstad dan de meeste andere Franse steden.

  • Roos (Netherlands) - September 08, 2017
    Stay : 16 weeks - Course start : March 2017 Course : French University Preparation Course Accommodation : Student residence